Helderziende chat - Chat direct met een helderziende online

Via deze pagina is het mogelijk om in contact te komen met betrouwbare online Helderzienden. U kunt hier via de chat zuivere online consulten ontvangen. Onze Helderzienden hebben al duizenden mensen mogen helpen met hun online consulten.Maar wat is een Helderziende precies en waarmee kan hij/zij je helpen?

Wat is een Helderziende precies?

Een Helderziende beschikt over een helderziende gave. Hij/zij maakt gebruikt van zijn/haar derde oog om informatie, antwoorden en inzichten te verkrijgen over de kwestie, de vraag of het probleem van zijn/haar cliënt. Een Helderziende krijgt vaak beelden te zien van situaties die zich in de toekomst zullen afspelen. Maar ook kunnen ze beelden zien uit het verleden en van het heden. Anders dan bij een Medium kan een Helderziende niet geraadpleegd worden voor contact met overledenen.

Online Helderzienden chatconsult
Online Helderzienden chatconsult

Een goede Helderziende zal u altijd hoop geven en zorgen dat u zich beter voelt. Ze zullen u zeker niet omlaag halen en beslissingen voor u maken. Ze zullen u wel advies geven en u verder willen helpen zonder u te dwingen of negatieve dingen over u te zeggen. Ook zal een goede Helderziende u de waarheid vertellen en u niet naar de mond praten.

Een Helderziende kan ook hulpmiddelen gebruiken om aan meer informatie te komen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld tarotkaarten of andere waarzegkaarten gebruiken of een voorwerp of foto van de persoon waar de reading over gaat. Iedere Helderziende werkt op zijn eigen manier. Vaak kunnen Helderzienden ook aura's zien. Via de aura kunnen ze dan specifieke informatie over de persoon te weten komen.

Over welke onderwerpen kunt u vragen stellen aan een Helderziende?


  • Werk, carriére en financiën
  • Liefde en relaties
  • Kinderen en zwangerschap
  • Verhuizing en reizen
  • Spitualiteit en het paranormale
  • De aura en chakra's
  • Reïncarnatie en karma





U kunt meteen een gratis account aanmaken en credits kopen om een helderzienden consult aan te vragen. 


U kunt al voor €10 een consult ontvangen. Alle consulten worden vooraf betaald dus u komt later niet voor ongewenste verrassingen te staan. 

U kunt uw consult onder andere betalen met iDeal en PayPal. 

Onze online helderzienden

Maak hier direct uw keuze uit onze online Helderzienden. Klik op bekijk volledige lijst om alle aanwezige en beschikbare Consulenten te bekijken.