Kaartleggers - Chat met een kaartlegger online

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren online Kaartlegger of Tarotist dan bent u hier aan het juiste adres. Hier kunt u namelijke chatten met Kaartleggers en professionele kaartleggingen ontvangen. Veel mensen weten nog niet precies wat een kaartlegger of Tarotist precies is en wat hij/zij precies doet. 

Wat is een Kaartlegger precies?

Een Kaartlegger of ook wel Tarotist genoemd is iemand die met behulp van Tarotkaarten, Orakelkaarten, inzichtkaarten, waarzegkaarten of engelenkaarten, inzichten, antwoorden en toekomstvoorspellingen kan geven.

Online chatconsulten van ervaren Kaartleggers
Online chatconsulten van ervaren Kaartleggers

Meestal heeft een Tarotist ook nog paranormale gaves zoals helderzien, helderhoren, helderweten of heldervoelen die hem of haar helpen met het duiden van de kaarten. Een Medium, Helderziende, Paragnost of Healer kan daarom ook een Kaartlegger zijn. Het is zelfs zo dat heel veel Mediums en andere spirituele Consulenten ook kaarten leggen tijdens een consult.

Deze kaarten helpen de Consulent om nog duidelijkere boodschappen door te kunnen geven. Er zijn heel wat verschillende soorten kaarten en leggingen die een Kaartlegger kan gebruiken. De meest gebruikte kaarten zijn de Rider Waite Tarotkaarten en de Lenormand kaarten. Kaarten die ook heel veel gebruikt worden zijn de Engelenkaarten, bijvoorbeeld van Doreen Virtue.

Welke leggingen kan een kaartlegger gebruiken?


  • Een veel gevraagde legging is de Verleden, heden, toekomst legging bestaande uit 3 kaarten. De eerste kaart verteld over het verleden, de tweede over het heden en de derde over de toekomst.
  • De 6 maanden legging of de jaarlegging is ook een erg populaire legging, die zoals de namen al zeggen een prognose geven voor de komende 6 of 12 maanden.
  • Voor een grote uitgebreide legging wordt veelal het keltische kruis gelegt bestaande uit 10 kaarten. Dit is vaak een algemene legging die gebruikt wordt wanneer de ontvanger van de reading geen specifieke vraag heeft.
  • Ook de liefdeslegging is een veel gevraagde legging. Deze verteld over een liefdesrelatie tussen 2 personen. Deze leggingen geeft inzichten, adviezen en voorspellingen.


 U kunt  gratis een account aanmaken en credits aanschaffen voor een consult.

 

U heeft al een mooie online persoonlijk kaartlegging voor slechts €10. 


U kunt een kaartlegging ontvangen via een chatconsult of een email consult.


 De consulten kunt u betalen met onder andere iDeal en PayPal. 

Onze online kaartleggers

U kunt hier direct een keuze maken uit onze ervaren online tarot kaartleggers. Klik op bekijk volledige lijst om alle aanwezige en beschikbare Consulenten te bekijken.