Medium chat - Chat direct met een medium online

Via deze website kunt u in contact komen met betrouwbare en eerlijke online Mediums. U kunt direct met ze in contact komen via chat en professionele online consulten ontvangen. Iedereen heeft wel eens van een Medium gehoord, maar wat is een Medium precies en waar kan hij/zij je mee helpen?

Wat is een Medium precies?

Een Medium is een persoon met een aangeboren of in het leven ontwikkelde gave die hem of haar in staat stelt om contact te maken met de energie van zowel levende als van overleden personen. Omdat een Medium als het ware de energie van iemand kan lezen is hij/zij in staat om hier informatie uit te halen. Deze informatie kan over het verleden, het heden en de toekomst gaan. Een Medium kan ook informatie via de spirituele wereld ontvangen. Zo kan een Medium bijvoorbeeld contact maken met overleden personen, Gidsen en Engelen.

Het grote verschil tussen een Medium en Paragnost is dat een Medium contact kan maken met overleden personen en een Paragnost heeft deze gave niet. Wanneer u dus graag een boodschap van een overleden dierbare wilt ontvangen dan kunt u hiervoor contact opnemen met een Medium.

Online medium chatconsult ontvangen
Online medium chatconsult ontvangen

Paranormale vermogens van een Medium

Een Medium kan over verschillende paranormale vermogens beschikken. Eén daarvan is altijd het vermogen om contact te maken met overleden personen. Wanneer een medium zegt dit niet te kunnen dan zou hij/zij zich geen Medium mogen noemen maar eerder een Paragnost. Een Medium is letterlijk een ''medium'', een doorgeefluik voor informatie vanuit de spirituele wereld. Verder zijn er nog een aantal andere gaves waarover een medium kan beschikken

  • Helderzien - Wanneer iemand helderziend is kan deze persoon beelden zien van het verleden, het heden en de toekomst. Deze beelden kunnen gezien worden via het derde oog.
  • Helderhoren - Iemand die helder kan horen hoort stemmen of geluiden die voor de 'normale mens' niet te horen zijn.
  • Heldervoelen - Iemand die heldervoelend is kan heel goed sferen, energieën en situaties aanvoelen. Ook kan een heldervoelend persoon vaak letterlijk de pijn van andere mensen voelen.
  • Helderweten - Een helderwetend persoon beschikt vaakt over informatie over personen en situaties zonder dat hij dit zou kunnen weten. Hij kent de personen niet maar weet toch belangrijke informatie over hen te vertellen. Deze informatie ontvangt hij vaak rechtstreeks uit de bron.
  • Helderruiken - Wanneer iemand helderruikend is kan deze persoon geuren ruiken die voor andere mensen niet te ruiken zijn. Zoals parfum, bloemen of eten.
  • Helderproeven - Iemand die helder kan proeven kan smaken proeven tijdens een reading. Zoals bijvoorbeeld de smaak van eten dat de persoon die de reading ontvangt erg lekker vind.
Wilt u direct een online consult ontvangen van één van onze online mediums? Maak  direct een gratis account aan! 


U kunt erna meteen credits aanschaffen om een consult mee aan te vragen. U heeft al voor €10 een mooi compleet medium consult.

Alle medium consulten worden vooraf betaald dus u komt achteraf nooit voor verrassingen te staan. 


Betaal uw online medium consult met iDeal, PayPal, PaySafeCard, Sofort banking of Mister Cash.

Onze online mediums

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze ervaren Mediums. Klik op bekijk volledige lijst om alle aanwezige en beschikbare Consulenten te bekijken.