Paragnosten chat - Chat met een online paragnost

Welkom bij onze online paragnosten chat! Hier kunt u in contact komen met zuivere en eerlijke online Paragnosten. U kunt hier met ze chatten en professionele online consulten ontvangen. Onze online paragnosten chat is dag en nacht bereikbaar. Ook zijn onze paragnosten consulten zeer betaalbaar aangezien u al voor €10 een compleet consult kunt ontvangen. Wanneer u een gratis account aangemaakt heeft kunt u meteen een paragnost uitnodigen voor een chat consult of email consult. Wij kunnen met trots zeggen dat wij over de beste paragnosten van Nederland beschikken!

Wat is een Paragnost precies?

Paragnosten zijn mensen met een zeer sterk ontwikkelde intuïtie en beschikken over één of meerdere paranormale gaves zoals helderzien, heldervoelen, helderweten, helderhoren, helderruiken en helderproeven. Ze zijn in staat om informatie te ontvangen via hun zesde zintuig. Paragnosten kunnen via hun derde oog beelden van het verleden, het heden en de toekomst te zien krijgen. Ook kunnen ze stemmen van overleden personen of gidsen horen die hen informatie geven over situaties en personen. Een Paragnost kan dus op verschillende manieren de benodigde of gevraagde informatie ontvangen.

online chatconsulten van ervaren Paragnosten
online chatconsulten van ervaren Paragnosten

Mensen gebruiken vaak de term ''Helderziende'' maar meestal is de term ''Paragnost'' meer op zijn plaats omdat een Paragnost meestal naast de ''helderziende'' gave over meerdere gaves beschikt.

Een Paragnost hoeft niet over alle genoemde gaves te beschikken. Soms krijgt een paragnost zijn informatie inderdaad ''alleen'' maar binnen via bijvoorbeeld helderweten of heldervoelen. Dit wilt niet zeggen dat de Paragnost daarom minder goed is. Elke Paragnost is anders en werkt ook op een andere manier. Net zoals een Medium of Helderziende kan een Paragnost ook hulpmiddelen gebruiken om meer informatie te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto, een ketting, een ring of andere voorwerpen van een persoon. Naast persoonlijke voorwerpen zijn ook Tarot of Orakel (waarzeg) kaarten zijn ook een veel gebruikt hulpmiddel. Ook Pendels en Runen worden soms als hulpmiddelen gebruikt.

Waar herken je een goede Paragnost aan?

  • Een goede Paragnost is altijd aardig en zal u met respect behandelen
  • Hij/zij zal u nooit dwingen en keuzes voor u maken. Hij/zij zal u alleen wijzen op meerdere mogelijkheden en u inzichten geven.
  • Een goede Paragnost zal met bewijzen komen en daarom vaak eerst dingen uit uw verleden vertellen.
  • Hij/zij zal u nooit naar de mond praten maar je de waarheid vertellen
  • Hij/zij zal niet over zichzelf gaan vertellen om u lang in gesprek te houden zodat er meer geld verdient wordt.
  • Een goede Paragnost geeft u hoop en zal niet negatief doen
  • Hij/zij zal niet oordelen en veroordelen.
U kunt direct een gratis account aanmaken en een spiritueel consulent uitnodigen voor een chatconsult, email consult of foto consult.  

Klik op bekijk volledige lijst om alle aanwezige en beschikbare consulenten te bekijken.

Alle consulten worden vooraf betaald, dus u zult nooit voor onverwachte kosten komen te staan!

Onze online paragnosten

Maak hier direct uw keuze uit onze online Paragnosten.  Klik op bekijk volledige lijst om alle aanwezige en beschikbare Consulenten te bekijken.