Spiritueel Consulenten

Via deze website kunt u via chat in contact komen met diverse soorten Spiritueel Consulenten. U kunt onze Spiritueel consulenten raadplegen voor inzichten, adviezen en antwoorden op al uw levensvragen.

Al onze consulenten hebben een duidelijk profiel waarin zij vertellen en beschrijven over welke gave(s) ze beschikken en wat hun eventuele specialiteiten zijn. Op deze manier kunt u meteen zien of een consulent te bieden heeft waar u naar op zoek bent. Ook zijn er bij al onze online Paragnosten, Mediums en andere specialisten recensies te lezen van mensen die eerder een consult van de betreffende consulent hebben ontvangen. Een aantal van onze online consulenten zijn meertalig, en spreken naast Nederlands nog een andere taal zoals bijvoorbeeld Engels of Duits. Ook dit word aangegeven in het profiel van de consulent.

Voordelig chatconsult

U kunt bij ons al een creditpakket aanschaffen voor slechts €10. U kunt dan een consult ontvangen van 10 minuten! 

Al onze Spiritueel Consulenten hanteren dezelfde tarieven. 


Onze Consulenten

Hiernaast ziet u een aantal van onze Spiritueel Consulenten. Klik op bekijk volledige lijst om een totaal overzicht te zien van alle Spiritueel Consulenten die op dit moment aanwezig en beschikbaar zijn.

Onder onze Spiritueel Consulenten bevinden zich onder andere Mediums, Paragnosten, Helderzienden, Waarzeggers, Tarot en Orakel kaartleggers, Energetisch Healers, Astrologen en diverse andere Spiritueel Coaches. 

Online Chatconsult 

Een groot voordeel van een online consult van een Paragnost, Medium of andere Spiritueel Consulent is dat u helemaal zelf bepaald hoelang een consult duurt. Wanneer u om wat voor reden dan ook besluit dat het tijd is om te stoppen is dit helemaal aan u. U kunt zonder verdere verplichtingen het consult beëindigen.  


Tijdens uw chatconsult

U kunt bij onze Consulenten terecht met al uw vragen, bijvoorbeeld over werk en carriere, geld en financiën, liefde en relaties, huis en woonsituatie, kinderen en zwangerschap.

U kunt tijdens u chatconsult vragen stellen over het verleden, het heden en zelfs over de toekomst. Uiteraard kunt u ook bij onze Spiritueel Consulenten terecht voor een algemeen consult.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en een geschikte Consulent gevonden heeft kunt u gemakkelijk een chatconsult aanvragen.


Gratis account registreren

Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account te registreren. Dit zal niet meer dan enkele minuten in beslag nemen. 


Credits aanschaffen

Wanneer u een gratis account geregistreerd heeft kunt u gemakkelijk credits aanschaffen. U kunt kiezen uit diverse voordelige creditpakketten die u middels verschillende betaalmogelijkheden kunt aankopen.


Mogelijke betaalopties

De betaalmethodes waarmee u credits kunt aanschaffen zijn onder andere iDeal, Paypal, Paysafecard en Sofort Banking, Bancontact en Mister Cash.